Tine-ma minte

38 views 1

Optiunea “Tine-ma minte” va permite sa ramaneti autentificat in contul dumneavoastra, chiar daca inchideti pagina browserului (de internet) in care utilizati aplicatia.

Pentru a dezactiva optiunea, apasati butonul “Deconectare”, din sectiunea “Cont utilizator”. Deasemenea, daca stergeti istoricul activitatii din browser, impreuna cu parolele, la urmatoarea accesare a aplicatiei va fi necesar sa va autentificati in cont.

*Din motive de securitate, va recomandam sa bifati optiunea “Tine-ma minte” doar in cazul in care sunteti singurul utilizator cu acces la computerul de pe care deschideti aplicatia ArdoCARE.

Was this helpful?